Utmerkelser

Utmerkelser

Vi stopper aldri å videreutvikle produktene våre, og alle detaljer blir på den måten perfeksjonert. Våre sanitære løsninger er markedsledende når det kommer til eksklusivt design, innovasjon og holdbarhet. Som en bekreftelse på dette har vi mottatt flere internasjonalt anerkjente utmerkelser og priser for innovasjon og design. Disse utmerkelsene er for oss de høyeste vi kan oppnå, og de er bevis på vår dedikasjon.

GERMAN DESIGN AWARD 2015

Easy Drain S-line er nominert til German Design Award 2015. Denne utmerkelsen er en viktig internasjonal pris fra det tyske designrådet. Den store suksessen fra German Design Award 2014 har igjen bekreftet at industri og design verdsetter denne prestisjetunge utmerkelsen.

Easy Drain S-line er nominert til German Design Award 2015.

INTERIOR INNOVATION AWARD 2014

Interior Innovation Award er verdens mest prestisjetunge utmerkelse i møbelbransjen. Det tyske designrådet, som er verdensledende senter for kommunikasjon og kompetanse i designsektoren, tok initiativ til utmerkelsen mot denne bransjen, sammen med IMM Køln. Interior Innovation Award er en evaluering av innovasjon i alle deler av interiørbransjen, og skaper en plattform for fremtidige designere.

Container serien vinner Interior Innovation Award 2014, i kategorien baderom.

GERMAN DESIGN AWARD 2013

Easy Drain Xs er nominert til German Design Award 2013. Dette er en viktig internasjonal pris fra det tyske designrådet. Den store suksessen fra German Design Award 2012 har igjen bekreftet at industri og design verdsetter denne prestisjetunge utmerkelsen.

ZVSHK-AWARD „BADKOMFORT FÜR GENERATIONEN“ 2012

Tyske ZVSHK (Zentralverband Sanitär, Heizung, Klima) er en ledende organisasjon for varme-, ventilasjon- og sanitærsektoren i Tyskland. En internasjonal jury, satt sammen av ZVSHK, gir den prestisjetunge utmerkelsen ZVSHK «Bathroom Design for All», på ISH messen i Frankfurt am Main, for innovativt baderomdesign. Denne utmerkelsen søker å stimulere utviklingen av produkter for universell utforming, med tanke på demografiske endringer som aldring.

Easy Drain Xs er nominert for utmerkelsen, i kategorien ZVSHK dusjavløp.

INTERIOR INNOVATION AWARD 2012

Interior Innovation Award er verdens mest prestisjetunge utmerkelse i møbelbransjen. Det tyske designrådet, som er verdensledende senter for kommunikasjon og kompetanse i designsektoren, tok initiativ til utmerkelsen mot denne bransjen sammen med IMM Køln. Interior Innovation Award er en evaluering av innovasjon i alle deler av interiørbransjen, og skaper en plattform for fremtidige designere.

Easy Drain Xs serien vinner Interior Innovation Award 2012, i kategorien baderom.

REDDOT DESIGN AWARD 2012

Red dot Design Award er en verdenskjent designpris fra Design Zentrum Nordrhein Westfalen, i Essen i Tyskland. Red dot Design er en prestisjetung designkonkurranse som hvert år mottar mer enn 11 000 bidrag fra 61 land. Red dot Design har gjennom årene blitt en velkjent logo for overlegent bra design.

Easy Drain Xs serien vinner Red dot Design Award 2012, i kategorien produktdesign

GOOD INDUSTRIAL DESIGN 2012

Good Industrial Design (GIO) er et initiativ fra DesignLink, som ble stiftet i 1986 og har gitt utmerkelser til mer enn 1000 produkter. Prisen er en anerkjennelse for godt industrielt design i Nederland. Juryen gir prisen til produkter som gir et viktig bidrag til design i Nederland.

Easy Drain Xs serien har mottatt Good Industrial Design (GIO) for 2012.

Contact us
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.